Fri fragt ved køb over 499,- Gratis returret

Om os

Remi sind er en familiedrevet virksomhed der med faglig baggrund inden for sundhedssektoren har udviklet og produceret en sansestimulerende taske til gavn for personer med kognitiv vanskeligheder.

Vi går meget op i detaljen og at tasken skal være værdig at sidde med for borgeren. Det er et redskab til voksne mennesker og udseendet skal derfor bære præg af det. 
Navnet Remi- Sind refererer til reminiscens hvis betydning er at bringe erindringer fra fortiden frem til nutiden og fastholde egen identitet.

Vi tilbyder et arbejdsredskab der giver sundhedspersonalet større mulighed for kommunikation der kan skabe gode relationer mellem borger og fagpersonale. På baggrund af professionel vejledning, vil vi kunne hjælpe jer til at få et godt udbytte af arbejdet med reminiscens.

 

Jeg hedder Linda Fiirgaard , er 59 år og stifter og ejer af Remi Sind. Jeg har udviklet og produceret demenstasken i år 2012 og siden da er den afprøvet, kvalitetstestet, forbedret og nu endelig på markedet.

Jeg arbejder til dagligt på dagcenter vest på kunst og kulturcenter Havkær hvor min primær beskæftigelse er at forbedre hverdagen for personer med demens og derved også aflaste de pårørende.

Jeg har faglig viden, joberfaring og oplevelser med mig, der har gjort mig i stand til at tage skridtet videre med egen virksomhed.
Derudover har jeg altid haft en stor interesse i kreative sysler som også kommer til udtryk i demenstasken.

Jeg hedder Anneline Fiirgaard og er 26 år. Jeg er datter af Linda og sammen har vi fået Remi Sind på markedet. Jeg er personen på den anden side af skærmen og sidder primært med markedsføring, salg og de sociale medier.

Til dagligt arbejder jeg som praktikant i en webshop der sælger legetøj, der bidrager til aktiv leg og læring til børn. Jeg afslutter i samme forbindelse min uddannelse som handelsøkonom til sommer. 

Fra mit arbejde har jeg draget mig erfaring med viden om sansestimuli og udvikling. Noget jeg helt sikkert har kunne bruge i forbindelse med Remi Sind og udvikling af demenstasken.